Anlık Bildirim

IFA 2015: Klasik tasarım, yüksek oyun performansı: Acer Aspire V Nitro

IFA 2015: Klasik tasarım, yüksek oyun performansı: Acer Aspire V Nitro
 
Günümüzde oyuncu odaklı dizüstü bilgisayar genelde tasarımlarıyla kendisi belli ediyor. IFA 2015 fuarında bunu tersine çeviren Acer, klasik tasarım çizgisinde yüksek oyun performansı sunan Aspire V Nitro modellerini görücüye çıkartıyor.
Yukarıda da söylediğimiz üzere alıştığımız dizüstü bilgisayar tasarımını taşıyan ve her ortamda kullanılabilecek bir alternatif oluşturan Acer V Nitro serisi, gücünü Intel'in Skylake serisi 6. jenerasyon Core i5 ve Core i7 işlemcileriden alıyor. Grafik tarafında NVIDIA GTX960M (4GB) ekran kartını kullanan bilgisayarlar, 512GB M.4 SSD depolama birimi ve 32 GB'a kadar arttırılabilen DDR4 RAM birimiyle elde edilebiliyor.
15-inç ve 17-inç olmak üzere iki model halinde hazırlanan Aspire V Nitro serisi, 4K ekran çözünürlüğüne kadar çıkış yapabiliyor. 15-inç'lik modelin 2.3 kg ağırlığı olduğunu belirten Acer, batarya ömürlerinin ise yüksek güce rağmen 8 saat seviyesinde olduğunu söylüyor. Ürünlerin gövdesinde yüksek aktarma hızlarına aracılık eden USB 3.1 Type-C ile Thunderbolt 3 portları da yer alıyor.
Acer'ın performans odaklı yeni dizüstü bilgisayar modellerinden 15-inç'lik model 999$, 17-inç'lik model ise 1,099$ fiyat etiketiyle Ekim ayında satışa çıkıyor.
IFA 2015: Klasik tasarım, yüksek oyun performansı: Acer Aspire V Nitro
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim