Anlık Bildirim

iOS için GarageBand, ücretsiz oluyor

iOS için GarageBand, ücretsiz oluyor Tam Boyutta Gör

iOS 7 ile birlikte Pages, Keynote, Numbers, iMovie ve iPhoto yazılımlarını 1 Eylül’den sonra satın alınan iCihazlar için ücretsiz sunan Apple, bu kampanyaya dahil etmediği GarageBand’i de yarınki etkinlikle birlikte ücretsiz yüklenebilecek uygulamalara dahil edecek.

Apple’ın yanlışlıkla sitesinde yayınlayıp sonrasında hemen kaldırdığı İos 7 için özelleşmiş iWork ve iLife uygulamalarının tanıtım sayfasında yer verdiği GarageBand’le ilgili bölümde 1 Eylül’den sonra satın alınan iCihazlara GarageBand’in uygulama içi satış ile ücretsiz yüklenebileceği bilgisine yer vermiş.

Hali hazırda 8,99 TL’den satılan GarageBand, uygulama içi satış politikası gereği freemium yani ücretsiz olarak 1 Eylül’den sonra akitfleştirilen iCihazlara yüklenebilecek. Ancak uygulama freemium olduğu için bazı özellikleri ya da daha farklı enstrümanları kullanabilmek için uygulama içerisinden ücret karşılığında bunları aktifleştirmek gerekecek. Öte yandan uygulama içi satış kapsamında hangi içeriklerin, ne kadarlık bir ücret karşılığı satılacağı şimdilik bilinmiyor.

8,99 TL’den satılan GarageBand uygulamasın App Store’daki sayfasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

GarageBand - Apple
iOS için GarageBand, ücretsiz oluyor Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim