Anlık Bildirim

iPad Pro 2018 modelleri çok güçlü olacak

8 çekirdekli Apple A11X Bionic yonga seti, çok ince ekran çerçeveleri, sanal Home çizgisi ve Face ID sistemi yeni iPad Pro modellerinde göreceğimiz özelliklerden olacak.

Apple’ın iPhone cephesinde yaptığı büyük değişiklik rekor satışlar sağlarken, firmanın stratejisini de farklı bir yöne çekmesine neden oldu. Hem iPad hem iPhone tarafında artık premium sınıf ağırlıkta olacak.

 iPad Pro 2018 neler sunuyor?

iPhone tarafında iPhone X 2018 ve iPhone X Plus şeklinde iki yeni modelin gelecek yıl bizi beklediği iddia ediliyor. iPad tarafında da iPhone X özellikleri ile donatılmış bir iPad Pro modeli karşımıza çıkabilir.

Sektörden gelen bilgilere göre iPad Pro 2018 modeli bugüne kadar en güçlü ve en pahalı iPad modeli olacak. Apple yeni model için 8 çekirdekli Apple A11X Bionic adında daha güçlü bir yonga seti hazırlıyor. Kaynaklar iPad Pro 2018 modelinin dizüstü bilgisayarlara kafa tutacağını ifade ediyor.

Apple A11X Bionic yonga setinde 3 adet performans odaklı Monsoon özelleştirilmiş çekirdeği ve 5 adet de verimlilik odaklı Mistral özelleştirilmiş çekirdeği yer alıyor. Grafik tarafı ise yine Power VR temelinde özelleştirilmiş bir birim barındırıyor. Apple A11X Bionic sektörde ilk kez böyle bir formata yer veren yonga seti olacak.

Diğer taraftan iPhone X modelinde çok ince ekran çerçeveleri yeni modele de geliyor. Böylece şu anki modellerden çok daha kompakt bir kasa söz konusu olacak. Biyometrik taraf Face ID sistemine emanet edilecekken Home tuşu yerine de alt kısımdaki sanal menü çizgisi görev yapacak.

Pek çok önemli özellik ile donatılacak iPad Pro 2018 modelinin fiyatının 1000$ seviyesinin üzerine çıkması bekleniyor. Bu modelin yanında mevcut tasarımı devam ettiren yenilenmiş iPad Pro modellerinin de olacağı düşünülüyor. Böylece yine satın alınabilir bir seviyede yeni iPad Pro modelleri bulmak mümkün olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6010 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipad pro 2018
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim