Anlık Bildirim

iPad Pro'ya özel yeni 3D tasarım uygulaması: uMake

Büyük ekranlı iPad Pro en çok tasarım profesyonellerinin ilgisini çekiyor. Bu noktada karşımıza çıkan yeni uygulamalardan uMake, üç boyutlu tasarımı kolay hale getiriyor.
Apple'ın büyük ekranlı yeni tablet bilgisayarı için gelişmiş tasarım uygulamaları gelmeye başladı ve Apple Keynote 2015'da tanıtılan uMake Apple App Store üzerindeki yerini aldı.
iPad Pro'nun 12.9-inçlik ekranı ve yüksek işlem gücünü etkili olarak kullanan uMake, temel olarak kişilerin iki boyutlu çizim formatıyla üç boyutlu çizimler oluşturabilmesine imkan tanıyor. Çekilen fotoğraflar üzerinden ya da sıfırdan tasarımlar yapılabilen ve Apple Pencil (Stylus kalem) ile bu tasarım sürecini çok daha kolay hale getiren uygulama, beyaz renkli sade arayüzüyle rahatlıkla kontrol edilebiliyor ve çift taraflı çizim desteğiyle mükemmel sonuçlar çıkartabiliyor.
Hazırlanan üç boyutlu tasarımları PNG, IGES ve OBJ formatlarında dışa aktarabilen ve böylece mobilde başlayan çalışmalara daha gelişmiş masaüstü tasarım programlarında devam edilmesine imkan tanıyan uMake, çizim detaylarında oldukça hassas değişiklikler gerçekleştirebiliyor ve kendi içerisinde birçok faydalı yardım içeriği taşıyor.
Uygulama için satın alma seçeneğiyle Pro sürümü de elde edilebilen uMake, aşağıda elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim