Anlık Bildirim

iPhone için yeni 3D fotoğraf uygulaması: Slide

iPhone için her gün yeni bir fotoğraf uygulaması kullanıma sunuluyor. Bunlarda üç boyutlu fotoğraf uygulaması ile ayrılan Slide, ilginç bir deneyim vaadediyor. Detaylar haberimizde.
iPhone için yeni 3D fotoğraf uygulaması: Slide
 
Little Pixels adlı geliştirici tarafından iOS 8.1 ve üzeri iPhone modelleri için hazırlanan uygulamalardan Slide, Apple App Store üzerindeki yerini aldı.
Oldukça sade bir arayüz üzerine kurulan Slide, temel olarak kişilerin telefonları ile üç boyutlu fotoğraflar çekmesine imkan tanıyor. Bunu çekim sırasında yapılan tek bir kaydırma hareketi ile yerine getiren uygulama, daha sonra seçilen obje üzerinden üç boyutlu fotoğraflar oluşturabiliyor ve bu fotoğraflar GIF formatında kaydedebiliyor. GIF formatı sayesinde fotoğraflar hareket edebiliyor ve böylelikle ilginç sonuçlar elde edilebiliyor.
Çekilen bu GIF görselleri Instagram, iMessage, Twitter ya da Facebook gibi sosyal ağlara atabilen Slide, kullanımı kolay olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Uygulamanın özellikle iyi aydınlatılmış sahnelerde yüksek performans verdiği geliştirici tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor ve çekimler üzerinde ufak düzenlemeler gerçekleştirilebiliyor.
5,29 TL'ye satılan Slide uygulamasına ve hakkında hazırlanan ilginç tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim