Anlık Bildirim

iPhone ile daha iyi fotoğraf çekmek isteyenlere özel yeni harici flaş projesi: Nova


Her türlü teknolojiye ev sahipliği yapıyor olmasına rağmen daha çok mobil cihazlar ve aksesuarları ile ön plana çıkan Kickstarter üzerinde başlatılan güncel projelerden Nova, iPhone ile daha iyi fotoğraflar çekmek isteyen kişilere hitap ediyor.
Site üzerinde Joe Walnes ve Alex Lukashevich tarafından başlatılan harici flaş çözümü Nova, Apple'ın iPhone modelleri ile Bluetooth teknolojisi üzerinde iletişim kuruyor ve bu sayede 6 metre içerisinde kablosuz olarak kullanılabiliyor. Kredi kartı büyüklüğünde ve ince bir yapıda hazırlanan kompakt ürün, özel yumuşatma paneli içerisinde 40 LED ışık barındırıyor ve sonuç olarak iPhone'nun dahili flaşına oranla çok daha gerçekçi renkler, yumuşak gölgeler ve aydınlık arka fon ortaya koyabiliyor. Beraberinde gelen özel iOS uygulaması ile üç farklı parlaklık moduyla kullanılabilen Nova, ışığın sıcaklığının da ayarlanmasına imkan tanıyor. Geliştirilen uygulama ayrıca kişilere geniş bir sosyal medya entegrasyonu sunuyor.
Kickstarter üzerinde başlatılırken konan 25,000$ hedefi, bitimine daha 24 gün kalan 826 bağış ile 44,111$ seviyeye getirerek başarıya ulaşan Nova harici flaş projesi, yapılacak 54$ bağış ile 2014 Şubat ayında elde edilebiliyor. Ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek, ürünün kullanım sürecini görebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1810 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, flaş ve kickstarter
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim