Anlık Bildirim

İddia: Apple, 6.Nesil iPhone'un üretimine başladı

Geçtiğimiz ekim ayında iPhone 4S’i tanıtarak iPhone lansman dönemini Haziran ayından Eylül-Ekim dönemine kaydıran Apple’ın 6.Nesil iPhone’un üretimine başladığı belirtiliyor.
iPad 3’ün üretimine başlandığı tarihle ilgili tutarlı bilgileri bizlere sunan Macotakara’nın Çinli kaynakları, Apple ve Foxconn’un iPhone 6’nın üretimine başladığını ifade ediyorlar. Kaynaklar, Apple’ın yeni telefonunun lansman tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi vermezken; yaklaşık 2 aylık bir üretim süreci göz önüne alındığında; lansmanın en erken Eylül ayında yapılması muhtemel görünüyor.
Macotakara'nın Çinli kaynakları, Mayıs ayında 9to5Mac sitesi tarafından yeni nesil iPhone ait olduğu iddiasıyla yayınlanan fotoğrafların ise tasarım aşamasındaki prototiplere ait olduğunu; üretimine başlanan 6.nesil iPhone'un ise tasarım anlamında birkaç farklılık içerdiğini belirtiyor.
Diğer taraftan Amerika’nın saygın yayın organlarından Wall Street Journal ise 6.Nesil iPhone’un üretimine Haziran ayında başlanacağını iddia etmişti.
İddia: Apple, 6.Nesil iPhone'un üretimine başladı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31231 kez okundu.
42 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPad ve
2 etiket daha iphone 6 iphone 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim