Anlık Bildirim

İddia : Samsung 10.1 veya 11.6 inçlik Full HD Super AMOLED ekranlar üzerinde çalışıyor

İddia : Samsung 10.1 veya 11.6 inçlik Full HD Super AMOLED ekranlar üzerinde çalışıyor

AMOLED ekran konusunda sektörün neredeyse tek ismi olan Samsung, şu anki en büyük Full HD Super AMOLED panelini Galaxy S4 modelinde kullanmıştı. Firmanın 5.9 veya 6.3 inçlik bir ekranı daha hazırlaması beklense de iddialar Samsung'un boyutu biraz daha büyütmek istediği yönünde. 

Kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung bu yıl daha fazla cihazı pazara sunmayı planlıyor. Galaxy Tab 3 serisini yaz döneminde duyurması beklenirken, ayrıca FHD S-AMOLED panelli bir tablet modeline daha yer verecek. Ekran konusunda çok olumlu geri dönüşler alan ve üretimi artırmayı düşünen Samsung, daha büyük ekranlı bir tablete de şans tanımak istiyor.

Firma üst seviye bir tablet olması düşüncesiyle Xperia Tablet Z ve Apple iPad modelleri ile rekabet edecek seviyede olmasını istiyor. Bu amaçla çalışmalarına devam eden Samsung, 10.1 inç ve 11.6 inçlik iki prototip deniyor. 

İki yıl önce pazara sunulan Galaxy Tab 7.7 modeli S-AMOLED ekranı nedeniyle büyük övgüler alırken, yeni model ile çıta biraz daha yükselecek. Samsung'un yeni modelde Exynos 5 serisi bir işlemciye yer vereceği ve diğer üst seviye modellerinde de bunu devam ettireceği belirtiliyor.

Siyah rengi en gerçeğe yakın olarak gösteren AMOLED ekranlı bu yeni tabletin ne zaman tanıtılacağına dair bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1007 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim