Anlık Bildirim

Indiegogo üzerinde destek arayan tablet, akıllı telefon ve Ultrabook karışımı ürün: If Convertible

Indiegogo üzerinde destek arayan tablet, akıllı telefon ve Ultrabook karışımı ürün: If Convertible
Kickstarter ile benzer olarak birçok farklı fikrin hayat bulmasına yardımcı olan Indiegogo üzerinde başlatılan güncel projelerden If Convertible, tablet, akıllı telefon ve Ultrabook karışımı hareketli yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
2003 yılında hazırladığı çift ekranlı dizüstü bilgisayar modeliyle tanınan eski Xentex CEO'su Jeff Batio tarafından başlatılan If Convertible projesi, tablet, akıllı telefon ve Ultrabook karışımı bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Teknik olarak üzerinde iki adet 7-inç Full HD ekran bulunan ürün, kişilere toplamda 12-inç çalışma alanı sunuyor ve tam boyutlu klavyesiyle de verimlilik noktasında başarılı işlere imza atabiliyor. Aynı zamanda ekranın bir parçası ayrılarak hem tablet hem de akıllı telefon şeklinde kullanım elde edilebiliyor. Teknik olarak 3000 mAh batarya, çift LTE anteni, Windows 8 ya da Android işletim sistemi, 128GB'a kadar arttırılabilen SSD depolama birimi, 4GB RAM, 41 mega piksel çözünürlüğünde Carl Zeiss lensli dahili kamera, çıkartılabilir Bluetooth kulaklık ve mobil ile x86 tabanlı iki farklı işlemciyle geliyor. Hareketli ekran yapısıyla aynı anda farklı açılarda oyun oynanmasına ya da sunum yapılmasına da imkan tanıyan If Convertible, katlandığı zaman oldukça taşınabilir bir yapıya bürünüyor.
Site üzerinde başlatılırken konan 100,000$ hedefin bitimine 17 gün kalan 6,827$'lık kısmını toplayabilen If Convertible, yapılacak 799$ bağış ile 2014 Temmuz ayında elde edilebiliyor. Farklı içeriklere sahip paketleri de bulunan çok fonksiyonlu cihaz hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim