Anlık Bildirim

Intel'in Z690 anakartı ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde bir hayli artan sızıntı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Çin'in meşhur forum sitesinde, Intel Z690 platformuna ait prototip anakart görüntülendi.

Bilibili forumudan bir üye, Intel Z690 anakartının isimsiz bir prototipine ait fotoğraf yükledi. Sızıntı görüntülerini yükleyen üye, anakartın gerçekten de Z690 platformuna ait olduğunu iddia ediyor. Ne yazık ki, kartın üreticisi hakkında herhangi bir bilgi sunmuyor.

Intel'in Z690 anakartı ilk kez görüntülendi Tam Boyutta Gör

Bununla birlikte, işlemci soketinin (18+2+3 düzeni) etrafında bulunan 23 adet VRM mosfetleriyle anakartın üst düzey hız aşırtma için tasarlanmış özel bir seri olduğunu anlıyoruz. Böyle bir konfigürasyon genellikle çok kaliteli ve meraklılarına yönelik olarak piyasaya sürülüyor, örnek olarak  EVGA'dan Z590 Dark modeli verilebilir. LGA1700 soketini herhangi bir kelepçe veya mandal olmadan ilk kez görüyoruz. Standart anakartlarda konumlanan, işlemciye ihtiyacı olan gerilimi sağlayan 8 pinli konnektörlerin ve bazı bileşenlerin eksik olduğu açıkça görülüyor.

Intel 600 serisi anakartların (yani Z690 ve B660) karaborsa yoluyla halihazırda satışa sunulduğuna dair sızıntılar mevcuttu, bu görüntün de karaborsada dolaşan kartlardan biri olma ihtimali bir hayli yüksek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim