Anlık Bildirim

Amazon'un sevilen animasyon dizisi Invincible'ın filmi geliyor: Diziden daha farklı olacak

Amazon Prime Video'nun yeni süper kahraman dizisi Invincible'ın live-action filmi üzerinde çalışmalar devam ediyor. Robert Kirkman diziden daha farklı olacağını söylüyor.

Invincible'ın live-action filmi diziden farklı olacak Tam Boyutta Gör

Amazon'un sahibi olduğu Amazon Prime Video isimli video akış platformunun son orijinal yapımlarımdan olan Invincible, geçtiğimiz aylarda yayınlanmış ve birçok izleyiciden olumlu geri dönüş almıştı. Şimdi de daha öncesinde duyurulan live-action film için bazı açıklamalar yapıldı.

Dört yıl önce Seth Rogen ve Evan Goldberg, Invincible'ın live-action filme uyarlanacağını açıklamıştı. Bu duyurudan bir yıl sonra Invincible'ın bir de dizisinin geldiği duyuruldu ve dizi geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Ne yazık ki bir süredir filmden bir haber alamıyorduk ancak sonunda birkaç şey paylaşıldı.

Film, Diziden Farklı Olacak

Bu yılki Comic-Con@Home sırasında çizgi roman serisinni yaratıcısı Robert Kirkman, şu anda filmin erken aşamalarda olduğunu ancak diziden farklı olması için çok çaba harcadıklarını söyledi. Ne yazık ki nasıl veya ne tarz bir farklılık olacağını açıklamadı. Her şeye rağmen ana seriye bağlı kaldıklarını da ekledi.

Ne yazık ki film hakkında şu anda başka bir detay bilinmiyor. Ancak dizinin ikinci ve üçüncü sezonu onaylandı. Önümüzdeki yıllarda yeni sezonlar gelecektir. İlk sezonu şu anda Prime Video'da bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim