Anlık Bildirim

Carpool Karaoke Türkçe altyazılı olarak Apple Music’te

James Corden’in farklı ünlü isimlerle yolculuk yaptığı ve şarkılar söylediği televizyon şovu Carpool Karaoke, Türkçe altyazılı olarak Apple Music kullanıcılarına da sunulmaya başladı.

James Corden’in fenomen olan televizyon şovu Carpool Karaoke, Apple Music kullanıcılarına da sunulmaya başladı. Kullanıcılar en beğendikleri sanatçıların yolculuk esnasındaki şovlarını Türkçe altyazılı olarak takip edebilecek.

Carpool Karaoke

Tüm dünyada sevilerek izlenen The Late Late Show with James Corden programındaki bir bölümden yola çıkılarak hazırlanan Carpool Karaoke serisi, CBS Televizyon Stüdyosu ve Fulwell 73 tarafından çekiliyor.

Program kişisel çalma listelerindeki şarkıları söyleyerek bir arabada birlikte yol alan 16 ünlü çift ve yan şeritte yüksek sesle şarkı söyleyen ünlüleri görerek şaşıran hayranlarını konu alıyor.

Programda James Corden, Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, Jeff Gordon, John Cena, Shaquille O’Neal ve daha birçok ünlü var.

Programın yaratıcıları James Corden ve Ben Winston aynı zamanda baş yazar Eric Pankowski’yle birlikte yönetici yapımcılığı da üstleniyor. Hatırlanacağı üzere iPhone 7 etkinliği öncesinde Tim Cook da James Corden’e konuk olmuştu.

Carpool Karaoke serisinin ilk bölümünde Will Smith ve James Corden var. YouTube üzerinde ilk 6 dakikalık girişi olan bölümün tamamına Türkçe altyazılı olarak Apple Music üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu haftadan itibaren de Alicia Keys ve John Legend ile Metallica ve Billy Eichner bölümlerini seyredebilirsiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim