Anlık Bildirim

iPad mini 6 geliyor: 8.5 inç ekran, A14 işlemci, USB-C bağlantı noktası

Apple'ın piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni kompakt iPad hakkında ilk detaylar internete düştü. iPad mini 6'nın Liquid Retina ekran, A14 işlemci ve USB-C portuyla geleceği bildiriliyor.

iPad mini 6 geliyor: 8.5 inç ekran, A14 işlemci, USB-C bağlantı noktası Tam Boyutta Gör

Apple, 2020 itibarıyla tüm iPad'lerini güncelledi. Tek istisna iPad mini modeliydi. Ancak şirkete yakın kaynakların aktardığı bilgilere bakılırsa önümüzdeki aylarda yeni bir kompakt iPad'le tanışacağız.

Yeni nesil iPad mini'ye ait prototiplerden birinin özellikleri internete sızdırıldı. 6. nesil iPad mini'nin 8.5 inç Liquid Retina ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. Mevcut nesilde 7.9 inç ekran var.

Lightning yerine USB-C portu

iPad mini 6 tasarım olarak iPhone 12 serisi telefonlar, iPad Air 4 ve en son iPad Pro tarzında dizayn edilecek. Yeni tablet gücünü ise Apple A14 Bionic yonga seti ve 4 GB RAM'den alacak.

iPad mini 6 geliyor: 8.5 inç ekran, A14 işlemci, USB-C bağlantı noktası Tam Boyutta Gör

Yeni kompakt iPad'in Apple Pencil 2'yi destekleyececeği belirtiliyor. Ayrıca Lightning konnektörü yerine USB Type-C bağlantı noktası içereceğine yönelik bilgiler de var.

iPad mini 6 önceki modelle aynı stereo hoparlörlere sahip olacak. Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği veya nasıl bir fiyat etiketi taşıyacağı henüz bilinmiyor. Ancak yeni kompakt tablet gelecek yıl iPad Pro ile birlikte resmiyet kazanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim