Anlık Bildirim

iPad mini 6'nın ekran boyutu ortaya çıktı

Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı iPad mini 6 hakkında detaylar netleşmeye devam ediyor. Tabletin ekran boyutu ve tasarımı ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

iPad mini 6'nın ekran boyutu sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Apple'ın bu yıl yeni nesil iPad mini'yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Hal böyle olunca tabletle ilgili her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu kez iPad mini 6'nın ekran boyutu hakkında bazı önemli bilgiler sızdırıldı.

Ünlü teknoloji analisti Ross Young'a göre cihaz 8.3 inç ekran ve daha ince çerçevelere sahip olacak. Hatırlayacağınız üzere daha önce analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın yeni kompakt tabletinin 8.5 ila 9 inç ekranla geleceğini söylemişti.

iPad mini 6'nın ekran boyutu sızdırıldı Tam Boyutta Gör

mini-LED iddiaları vardı

Yeni iPad mini'nin mini-LED ekranla donatılacağına dair söylentiler de vardı ancak şu ana kadar bu iddia doğrulanmadı. Yeni raporda tabletin ince çerçevelerle karşımıza çıkacağı ve Ana Ekran tuşundan yoksun olacağı bilgisi mevcut.

Cihazın tasarım açısından dördüncü nesil iPad Air'e benzeyeceği söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde, J310 kod adlı yeni iPad mini'nin, iPhone 13 serisinde de kullanılması beklenen Apple A15 Bionic işlemciden güç alacağı ortaya çıkmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim