Anlık Bildirim

Oppo Watch 2 tanıtıldı: AMOLED ekran, eSIM , SpO2 sensörü ve 16 güne kadar pil ömrü

Oppo, akıllı saat portföyünü yeni bir modelle genişletti. Bugün tanıtılan Oppo Watch 2, Apple Watch'tan ilham alan tasarım ve zengin özellikleriyle dikkat çekiyor.

Oppo Watch 2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Oppo yeni bir akıllı saat tanıttı. Oppo Watch 2 görünüm olarak Apple Watch'a benziyor ancak yetenek bakımından da ondan çok fazla geri kalır değil. Cihaz, 60 Hz tazeleme oranına sahip kavisli AMOLED ekran taşıyor. İki farklı kasa seçeneği var. 42 mm'lik model 1.75 inç ekran (430 × 372 piksel) taşırken, 46 mm'lik versiyon 1.91 inç ekran (476 x 402 piksel) kullanıyor.

Akıllı saat Qualcomm Snapdragon Wear 4100 platformu ile güçlendirildi. Buna Ambiq'in özel Apollo 4s yardımcı işlemcisi eşlik ediyor. Cihazda 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı mevcut. Çift işlemci sayesinde saat Android 8.1 tabanlı ColorOS for Watch veya RTOS işletim sistemlerini çalıştırabiliyor.

Oppo Watch 2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Oppo Watch 2'nin 5 ATM'ye kadar suya dayanıklı olduğu belirtildi. NFC ve Bluetooth modülleri ile donatılan cihaz 100'den fazla egzersiz modu ve eSIM desteğiyle geliyor. Ayrıca 7/24 kalp atış hızı izleme, kandaki oksijen miktarını (SpO2) ölçme, stres seviyesi ve uyku kalitesini takip etme gibi özelliklerini de es geçmemek gerek.

Oppo Watch 2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Oppo Watch 2 fiyatı ve çıkış tarihi

Oppo Watch 2'nin 42 mm'lik modeli 360 mAh pil içeriyor. Bu da saatin aktif modda 2-3 gün, güç tasarrufu modunda 10 güne kadar pil ömrü sunmasını sağlıyor. 46 mm'lik versiyonda 510 mAh'lik pile yer verilmiş. Batarya normal kullanımda 4 gün, güç tasarrufu modunda 16 gün kullanım süresi vadediyor. Cihazda sadece 10 dakikalık şarjla bir günlük pil ömrü sağlayan VOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisi de var.

Oppo Watch 2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Oppo Watch 2'nin resmi satışları 6 Ağustos'ta başlayacak. Ön siparişe açılan akıllı saat üç farklı versiyonda sunuldu. Fiyat etiketleri şu şekilde:

  • Oppo Watch 2 (42 mm, Bluetooth) - 200 dolar
  • Oppo Saat 2 (42 mm, eSIM) - 230 dolar
  • Oppo Watch 2 (46 mm, eSIM) - 310 dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim