Anlık Bildirim

iPad mini 6'nın ekranında sorun ortaya çıktı: Jöle etkisi oluşuyor

Apple'ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü iPad mini 6'nın ekranında jöle kaydırma sorunu ortaya çıktı. Tablet dikey konumdayken ekranın sağ tarafı sol taraftan daha hızlı yenileniyor.

iPad mini 6'nın ekranında jöle kaydırma sorunu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Apple'ın 14 Eylül etkinliğinde tanıttığı iPad mini 6 geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuştu. Ancak tableti satın alan kullanıcılar daha şimdiden ekran kalitesiyle ilgili sorunlardan şikayet etmeye başladılar.

Tablet dikey yönde kullanıldığında ekranının bir tarafı, diğer taraftan daha yavaş yenileniyor. Bu durum da ekrandaki içeriği kaydırırken ekranda "jöle etkisi" olarak tanımlanan bir titreme oluşmasına neden oluyor.

Apple henüz açıklama yapmadı

Çin Bilim ve Teknoloji İnovasyonu Konseyi'ndeki uzmanlar iPad mini 6'nın dikey konumdayken bariz şekilde "jöle ekran" sorunu gösterdiğini doğruladı. Ancak konunun bir numaralı muhatabı Apple'dan henüz bir açıklama yok.

Söz konusu sorunun LCD panelden mi kaynaklandığı yoksa yazılımsal bir hata mı olduğu belirsizliğini koruyor. Ancak bazı kullanıcılarda baş ağrısı veya mide bulantısını tetikleyebilecek bu durumun bir an önce açıklığa kavuşturulması şart.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10027 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, iPad Mini 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim