Anlık Bildirim

Yeni MacBook Pro'ların ekran çözünürlükleri ortaya çıktı

Apple'ın yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarını yakında tanıtması bekleniyor. macOS Monterey'in yedinci beta sürümü, 14 ve 16 inç MacBook Pro'ların ekran çözünürlüğünü açığa çıkardı.

Yeni MacBook Pro'ların ekran çözünürlükleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Apple kısa süre önce macOS Monterey masaüstü işletim sisteminin yedinci beta sürümünü yayınlamıştı. Yazılım geliştiricisi Steve Moser sistem kodlarında yeni MacBook Pro modellerinin ekran çözünürlüklerini buldu.

Monterey'in 3024 × 1964 ve 3456 × 2234 piksel çözünürlüğe sahip iki yeni ekranı desteklediği görülüyor. Listelenen spesifikasyonlar mevcut Apple ürünlerindeki ekran çözünürlükleriyle eşleşmiyor.

Yeni MacBook Pro'ların ekran çözünürlükleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Piksel yoğunluğu artacak

Moser'e göre söz konusu çözünürlükler yakında resmiyet kazanması beklenen 14 ve 16 inç MacBook Pro modellerine ait. Dizüstü bilgisayarlarda inç başına piksel yoğunluğu 227'den 257'ye yükselecek. Bu fark en çok 14 inç MacBook Pro'da göze çarpacak.

Ayrıca, yeni ekranlar gerçek Retina çözünürlüğünde çalışabilecek. Apple'ın güncellenmiş MacBook Pro'ları bu sonbaharda tanıtması bekleniyor. Dizüstü bilgisayarlar yeni bir tasarım ve M1X (veya M2) işlemci ile karşımıza çıkacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim