Anlık Bildirim

iPhone 13 Pro Max işkence testine sokuldu: İşte sonuç

Apple'ın son model amiral gemisi Zack Nelson'un eline geçti. Ünlü YouTuber cihaza çeşitli işkenceler uygulayarak dayanıklılığını test etti.

iPhone 13 Pro Max işkence testine sokuldu: İşte sonuç Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonlara uyguladığı işkence testleriyle tanıtığımız Zack Nelson bu kez Apple'ın son model amiral gemisini ele geçirdi. Ünlü YouTuber, JerryRigEverything adlı kanalında iPhone 13 Pro Max'in dayanıklılığını test ettiği videoyu yayınladı.

Nelson akıllı telefona deyim yerindeyse yapmadığını bırakmadı. Falçatayla çizdi, ekranını çakmakla yaktı ve bükmeye çalıştı. İşkence testinde iPhone 13 Pro Max'in oldukça sağlam bir akıllı telefon olduğu sonucuna varıldı. Zira cihaz sınıfı başarıyla geçti.

Bükmek çok zor

Akıllı telefonun koruyucu camı sadece Mohs ölçeğine göre sertlik derecesi 6 olan kalemle çizilirken, 7'inci seviyede ekranda daha derin çizikler oluşmaya başladı. Paslanmaz çelikten yapılmış çerçeve ise kolayca çiziliyor.

iPhone 13 Pro Max'i bükmek oldukça zor. Ciddi anlamda çaba sarf edilse bile bana mısın demiyor. Cihaz, ekran yakma testini de sorunsuz bir şekilde geçti. Zack Nelson, Apple'ın son model amiral gemisini gösterdiği direnç açısından takdir ettiğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim