Anlık Bildirim

Japon havayolu şirketinden NFT hamlesi

Japonya’nın en büyük havayolu şirketi olan All Nippon Airways (ANA), NFT dünyasına giriş yaptı. All Nippon Airways, yan kuruluşu ANA Neo ile birlikte havacılık temalı bir NFT pazarı başlattı.
Japon havayolu şirketinden NFT hamlesi Tam Boyutta Gör
Japon havayolu şirketi All Nippon Airways (ANA), havacılık temalı NFT pazarını başlattı. ‘ANA GranWhale NFT Marketplace’ isimli platform, fotoğrafçı Luke Ozawa’nın koleksiyonu ile açılış yaptı. Dün itibarıyla Ozawa’nın ilk dijital fotoğrafı NFT’ye dönüştürüldü. 100 bin yene satılacak olan dijital eserin satışı açık artırma ile gerçekleştirilecek. 

[bkzdh=164345

ANA’dan yapılan açıklamada her iki türde toplam 1.574 adet parça olacağı ve fiyatının 7.870 yen olacağı ifade edildi. Şirket, gelecekten NFT ürünlerini genişletmeyi ve müşteri deneyimini artırmayı hedeflediğini ifade etti. 

Şirketin ikinci koleksiyonu ANA tarafından işletilen ilk Boeing 787’den oluşacak. Koleksiyon, 7 Haziran’da piyasa sürülecek. ANA, Japonya‘nın en büyük havalimanı konumunda bulunuyor. Son açıklanan finansal raporlarda şirketin 12.2 milyar dolar gelir elde ettiği görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim