Anlık Bildirim

Netflix'in süper kahraman dizisi Jupiter's Legacy, ilk sezonun ardından iptal edildi

Dünyanın en büyük video akış platformlarından biri olan Netflix'in süper kahraman temalı yeni dizisi Jupiter's Legacy, ilk sezonunun ardından iptal edildi.

Jupiter's Legacy, ilk sezonun ardından iptal edildi Tam Boyutta Gör

Son dönemlerde Amazon bildiğiniz gibi farklı süper kahraman yapımları ile bir hayli popüler oldu. Netflix'ten de farklı bür süper kahraman dizisi geçtiğimiz haftalarda gelmişti ancak pek de bekleneni verememiş gibi duruyor.

Jupiter's Legacy İptal Edildi

Mayıs ayının ilk haftalarında yayınlanan süper kahraman dizisi Jupiter's Legacy, merakta bırakan final bölümünün ardından ne yazık ki iptal edildi. Netflix net olarak bir sebep açıklamadı ancak izlenme sayıları olduğu düşünülüyor. Dizi her ne kadar ilk haftasında dünya genelinde ilk 10 içerisinde bulunsa da hızlı bir düşüş yaşadı. Özellikle dizinin yüksek bütçeli olduğunu düşünürsek beklenen izlenme sayılarına ulaşmamış olması iptal edilme sebebinin başında geliyordur.

Ancak diziyi sevenler için bir de güzel haber paylaşıldı. Netflix, Jupiter's Legacy'i iptal ederken dizinin yaratıcısı olan Mark Millar'dan dizi ile aynı evrende geçen başka bir dizinin siparişini verdi. Mark Millar'ın yine yaratacılığını yaptığı Supercrooks isimli animasyon dizisi de Netflix tarafından onaylandı. Dizi, Jupiter's Legacy'deki kötü karakterlere odaklanan bir dizi olacak. Ne yazık ki şu an için bir ayrıntı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11528 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Supercrooks, Jupiter's Legacy ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim