Anlık Bildirim

Popüler oyun serisi Borderlands'ten uyarlanan filmden ilk görsel paylaşıldı

Geçtiğimiz yıl çalışmalara başlandığı açıklanan aynı isimli video oyun serisinden uyarlanan Borderlands filminden ilk görsel geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Borderlands filminden ilk görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

İlk oyunu 2009 yılında, son oyunu ise 2019 yılında yayınlanan popüler oyun serisi Borderlands'in film uyarlamasından ilk görsel geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. 

Filmin oyuncularından Jamie Lee Curtis'in Twitter üzerinden paylaştığı görsel ile filmden ilk kez resmi bir görseli görmüş olduk. Görselde filmin ve oyunların önemli karakterlerinden Lilith bulunuyor. Suratını ve makyajını net göremesek de genel tasarımı görebiliyoruz ve oyundaki karaktere bir hayli benzediğini söylemek gerek. Lilith karakterini filmde başarılı oyuncu Cate Blanchett canlandırıyor.

Filmin şu an için oyuncu kadrosu şu şekilde: Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Haley Bennett, Gina Gershon, Edgar Ramírez, Ariana Greenblatt, Janina Gavankar, Bobby Lee, Cheyenne Jackson, Charles Babalola ve Ryann Redmond gibi isimler bulunuyor.

Lionsgate tarafından yapılacak filmin yönetmenliğini ise Eli Roth üstlenecek. Filmin senaryosunu ise Chernobyl ve Hangover gibi yapımların senaristi Craig Mazin yazacak. Filmin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.

Borderlands Filminden İlk Görsel

Borderlands filminden ilk görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim