Anlık Bildirim

Xbox, 1990'ların sevilen oyun serisi Killer Instinct'in devamını yapmak istiyor

Xbox'ın başındaki isim olan Phil Spencer, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Killer Instinct serisinin yeni bir oyununu yapmak istediklerini söyledi.

Killer Instinct Tam Boyutta Gör

İlk kez 1994 yılında piyasaya sürülen ve ardından birkaç oyun ile seri haline elen Killer Instinct'in yenilenmiş yeni oyunu 2013 yılında piyasa sürülmüştü. Başlangıçta Xbox için çıkış yapan konsol ardından PC'ye de gelmişti. Şimdi ise Xbox yeni bir oyun yapmayı istiyor.

Xbox Yeni Bir Killer Instinct Oyunu Yapmak İstiyor

Xbox'ın başındaki isim olan Phil Spencer, geçtiğimiz günlerde Dropped Frames isimli bir programa katıldı. Program esnasında Phil Spencer, kataloglarında ilerde tekrar ziyaret etmek isteyecekleri pek çok oyun olduğunu söylerken özellikle Killer Instinct'in bir yenisini yapmak istediklerini de ekledi. Phil Spencer'a göre yeni bir Killer Instinct oyunu için doğru bir ekibe ihtiyaçları var.

Killer Instinct'in son oyunu 2013 yılında Xbox One'ın çıkış oyunlarından birisi olarak piyasaya sürülmüştü. Genel olarak ortalama üzerine çok çıkamayan oyun yine de yılın konuşulan oyunlarından olmuştu. Phil Spencer'ın bu açıklaması, Xbox'ta ilerleyen yıllarda yalnızca yeni oyunlar değil eski oyunlardan da bir şeyler göreceğimizin bir göstergesi olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim