Anlık Bildirim

CD Projekt, Cyberpunk 2077'nin tatmin edici bir performansa ulaştığını düşünüyor

Büyük sorunlarla geçtiğimiz yıl çıkışını yapan Cyberpunk 2077'yi geliştiren CD Projekt'in CEO'su Adam Kicinski, oyunun tatmin edici bir performansa ulaştırdıklarını düşünüyor.

Cyberpunk 2077 Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, 10 Aralık 2020 tarihinde çıkışını yapmıştı. Herkesin de bildiği gibi oyun ne yazık ki özellikle eski nesil konsollarda oynanamaz haldeydi. Diğer platformlarda da keyif kaçırıcı birçok hata bulunuyordu. Hataların ardından da CD Projekt tüm sorunları çözeceğini açıkladı ve 6 ay içerisinde oyunla ilgili birçok yamam yayınlandı.

CDPR, Oyunun Yeterli Seviyeye Ulaştığını Düşünüyor

Geçtiğimiz günlerde WSE İnovasyon Günü konferansı esnasında CD Projekt'in CEO'su Adam Kicinski, oyun ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Adam Kicinski, Cyberpunk 2077'nin 6 aylık süreçte aldığı yamalarla oyunun, performans açısından yeterli bir seviyeye geldiğini düşünüyor. Adam Kicinski ayrıca bundan sonraki süreçte genel kaliteyi arttırmaya devam edeceklerini ve oyunun diğer ögelerinin üzerinde duracaklarını da ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077 PlayStation Store'a yeniden gelmişti. Bundan sonraki süreçte şirket yamalar yerine daha çok oyun içi içeriklerle ilgilenecek gibi duruyor. Bu yıl içerisinde Cyberpunk 2077 için birçok ücretsiz DLC ve oyunun yeni nesil versiyonunun çıkması bekleniyor. Oyunun enteresan hataları için hazırladığımız galeriyi aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11079 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, Yazılım ve Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim