Anlık Bildirim

L’Oréal akıllı saç boyama cihazını duyurdu

CES 2022 tüketici elektroniği fuarında tanıtılan L’Oréal Colorsonic akıllı saç boyama cihazı kadınların evlerinde çok kolay ve hızlı bir şekilde saçlarını istediği renge boyamasını sağlıyor.

L’Oréal Colorsonic

Pandemi ile birlikte saç bakım merkezleri de riskli kalabalık mekanlar haline geldi. Bu nedenle yıllardır kişisel bakımları için bu merkezleri tercih eden insanlar işlerini evde halletmeye başladı. Üreticiler de evde kişisel bakımı daha kolay hale getirecek cihazlar geliştiriyor. 

L’Oréal Colorsonic neler sunuyor?

CES 2022 fuarında tanıtılan L’Oréal Colorsonic adındaki akıllı saç boyama cihazı yaklaşık 5 yıllık bir çalışmanın sonucunda geliştirildi. Kapalı bir denek grubu ile test edilen cihazın amacı saç boyalarından gerektiği kadar miktarı karıştırarak kullanıcıya kolaylık sağlamak. 

Kullanıcı uygulama üzerinde uygun rengi seçtikten sonra kartuşu cihaza yerleştiriyor. Cihaz gereken karışımı yapıyor ve ince hortumlar ile zikzaklar çizerek dakikada 300 atım yapabiliyor. Böylece karmaşaya neden olmadan gerekli boya miktarını saça yediriyor. 

L’Oréal yeni cihazının saçını evde boyamak isteyenlere büyük bir hız ve kolaylık sağlayacağını ifade ediyor. Firmanın daha önceki fuarlarda da pek çok akıllı bakım cihazını görmüştük. L’Oréal Colorsonic yıl içerisinde satışa sunulacak. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim