Anlık Bildirim

Bilyeleriniz yarışsın siz seyredin

World Marbles League oyunu dünya çapında oyuncularla bilyelerinizi yarıştırdığınız zevkli bir oyun. Oyuna müdahale edemeyip sadece seyretmekle yetiniyorsunuz.   

World Marbles League Tam Boyutta Gör

Hafta sonu için gündelik tarzda diyebileceğimiz seyir zevki sunan bir mobil oyun arıyorsanız World Marbles League bilyelerin menajerlik oyunu diyebileceğimiz tarzıyla hoşunuza gidebilir.

World Marbles League neler sunuyor?

World Marbles League sahip olduğunuz bilyeleri yarıştırdığınız ve dünya çapında oyuncularla kapıştığınız bir yarış oyunu. Farklı olarak sizin bilyelere bir müdahaleniz olmuyor ve sadece yaptığınız geliştirmeler işe yarıyor.

16 kişi ile yapılan maçlarda katılım ücreti havuzda toplanıyor ve ilk 5 kişiye paylaştırılıyor. Sürekli aşağı ve yukarı giden pistlerde bilyenizin şanslı olması gerekiyor. Önünüz boş olduğunda ilk beşe girme şansınız var.

Belirli aralıklarla boost olan bilyeniz bu sayede hızlanıyor ancak önünüzde bilyeler varsa bu kez onlara çarpıp onları hızlandırıyorsunuz. Aksi durumda siz hızlanıyorsunuz. Ya da çok sıkışınca sizi pist dışına atabiliyorlar. Yarış dışı kalmamak için havuza para eklemeniz gerekiyor.

Maç sonuna kadar sadece izlediğiniz oyunda bilyenizin manevra kabiliyetini geliştirerek şansınızı arttırmaya çalışıyorsunuz. Seviye atlayarak topladığınız puanlar burada işe yarıyor. Şimdilik sadece yarış modu var ve yakında sadece bir kişinin kazandığı ralli modu da oyuna eklenecek.

Dünya mermerler lig Dünya mermerler lig Dünya mermerler lig Dünya mermerler lig mobirix Gündelik Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim