Anlık Bildirim

Logitech yeni oyuncu klavyesini duyurdu: G110

Logitech yeni oyuncu klavyesini duyurdu. PC oyuncuları için hazırlanan ve G11'in yerini alması beklenen yeni klavyenin detayları.

Bilgisayar çevre birimleri ve oyuncu komponentleri üretiminde sektörün lider oyuncularından Logitech, G110 adını verdiği yeni klavyesini duyurdu. G serisi altında oyuncuların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik özel çözümler hazırlayan firma, yüksek satış rakamlarına ulaşan G11 modelinin yerini alması beklenen yeni klavyesi ile kalite çıtasını yukarı çekmeye ve saatlerce süren oyun deneyimi esnasında bilgisayar başından ayrılmayan oyunculara daha ergonomik ve daha rahat bir çözüm sunmayı ayrıca kişiselleştirilebilirlik konusunda G11'in bir adım ötesine geçmeyi hedefliyor.

Logitech yeni oyuncu klavyesini duyurdu: G110

Logitech'in yeni oyuncu klavyesi G110, Kırmızı ve Mavi olmak üzere iki farklı arka aydınlatma seçeneği ile geliyor. Bilgisayar başından sabahlamaktan veya saatler boyunca oyun oynamaktan keyif alan kullanıcıların hedeflendiği G110,programlanabilir fonksiyon tuşlarına da sahip. 12 adet G ve 3 adet M tuşuyla gelen klavye game mode adı özelliği ile Windows kısa yolları devre dışı bırakarak yanlış buton kullanımında kullanıcıların oyundan düşmesi veya diğer uygulamaların açılması engellenebiliyor. Öte yandan Logitech G110, iki adet 3.5mm ses konnektörü üzerinden kulaklık desteği de sunuyor.

Logitech yeni oyuncu klavyesini duyurdu: G110

Tasarım özellikleri itibariyle Logitech'in geleneksel çizgilerini üzerinde barındıran G110, hemen her oyuncu klavyesinde olduğu gibi kablolu tasarım anlayışını temel alıyor ve USB 2.0 ara birimi üzerinden PC ile bağlantı kurabiliyor. Profil ayarlaması ve arka aydınlatma kontrolünün beraberinde gelen yazılım ile gerçekleştirilebildiği G110'da ayrıca USB bellek ve diğer harici depolama sürücüler için entegre USB konnektörü de bulunuyor. PC'lerin yanında Apple sistemlerle de uyumlu olan Logitech G110, yurt dışında 79.99$ seviyesinden ön-sipariş listelerinde yer almaya başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19044 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oyuncu klavyesi, Logitech ve
2 etiket daha mouse Klavye
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim