Anlık Bildirim

Açık dünya aksiyon türündeki mobil oyun Marvel Future Revolution'ın çıkış tarihi açıklandı

Marvel karakterlerinin bulunduğu çok oyunculu açık dünya aksiyon oyunu Marvel Future Revolution'ın iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağı tarih açıklandı.

Marvel Future Revolution'ın çıkış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Netmarble Corporation'ın yaptığı çok oyunculu açık dünya oyunu Marvel Future Revolution'ın iOS ve Android cihazlar için çıkış tarihi açıklandı.

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan ve ön siparişe açılan Marvel Future Revolution, iOS ve Android cihazlar için 25 Ağustos'ta çıkışını yapacak. Çıkışından önce kayıt yaptırırsanız kostümlerle dolu olan bir hediye kazanabilirsiniz. Oyunun fragmanını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Marvel Future Revolution Fragman

Oynaması ücretsiz bir oyun olan Marvel Future Revolution, yine Netmarble'ın Future Fight isimli oyununun devamı niteliğinde bir oyun. Oyunda Marvel'ın ikonik karakterlerini kontrol edebileceksiniz. Çıkışında Iron Man, Spider-Man, Captain America, Doctor Strange ve Captain Marvel başta olmak üzere 8 karakter erişilebilir olacak ancak ilerleyen süreçte daha fazla karakter gelecek. Oyunun PvE içeriğinin dışında, çeşitli rekabetçi PvP modları da bulunacak. 

https://apps.apple.com/app/id1453366542

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.marvelfr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim