Anlık Bildirim

Contra mobil platformlara geri döndü

Bir süredir ön kayıt sürecinde olan Contra Returns nihayet tüm dünyada erişime açıldı. Yüzlerce bölüm ve PvP turnuvaları ile heyecanı yukarıda tutmaya çalışacak.

Contra Returns döndü Tam Boyutta Gör

Konami'nin unutulmaz klasikleri arasında yer alan Contra yeniden mobil platformlara dönüyor. Contra Returns mobil oyunu ön kayıt sürecinin ardından tüm dünyada erişime açıldı. 

Contra Returns neler sunuyor?

Contra Returns aslında uzun süredir Çin ve Tayvan’da Garena Contra adıyla oynanıyordu ve biraz daha Asya PvP oyunlarındaki karakter tasarımlarından ilham alıyordu. Contra Returns bu anlamda asıl çizgiyi geri getirdi diyebiliriz. 

Bill olarak başladığınız oyunda 200 civarında bölüm yer alıyor. Sağa veya sola akan bir oyun tarzı olsa da 3 boyutlu görseller ve kontrol ekranı animasyonları ile oldukça heyecanlı bir hale getirilmiş. 

İlerledikçe yeni kahramanları açarak listeye ekleyebiliyorsunuz. Bölüm sonlarında boss dövüşleri de mevcut. Güçlü silahların yanında robotları da kullanabildiğiniz oyunda arkadaşlarınızla veya karşı karşıya PvP turnuvalara katılabiliyorsunuz. Oyun içi satın alım yapmadan da kolay oynanabilen oyunda özellikle turnuva tarafında oyuncuları harcamaya teşvik edebilir. 

Contra Returns Contra Returns Contra Returns Contra Returns Level Infinite Stilize Ücretsiz

Contra Returns Contra Returns Contra Returns Contra Returns Games Ücretsiz 3,9 GB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim