Anlık Bildirim

Mcdodo'dan yangın bölgelerine powerbank gönderebileceğiniz anlamlı kampanya

Türkiye, 10 gündür orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Mcdodo, yangın bölgelerindeki kişilere yardım amacıyla bir kampanya düzenledi. Her siparişte sizin adınıza bir powerbank Muğla'ya gönderiliyor.

Mcdodo'dan yangın bölgelerine powerbank yardımı kampanyası Tam Boyutta Gör

Türkiye’deki orman yangınları etkisini halen sürdürüyor. 28 Temmuz – 6 Ağustos tarihleri arasında 208 farklı orman yangını yaşandı. Bu yangınlardan 12 tanesi devam ediyor. Mobil aksesuar üreticisi Mcdodo, yangın çıkan bölgelere yardım amacıyla bir sosyal sorumluluk kampanyası düzenledi.

https://mcdodo.com.tr

Her siparişinize bir powerbank yangın bölgelerine ücretsiz olarak gönderilecek

Bugün saat 23.59’a kadar mcdodo.com.tr’den yapılan her alışverişte sizin adınıza bir adet powerbank Muğla’daki orman yangını bölgelerine ulaştırılıyor. Bölgedeki yangını söndürmede görevli kişilerin ve bölgede yaşayanların elektrik ihtiyacı giderilmiş olacak. Telefonu şarj etmek ve iletişimi sürdürmek için bölgede yoğun şekilde powerbank ihtiyacı bulunuyor.

Mcdodo, kampanya için herhangi bir koşul belirlememiş. Tutar fark etmeksizin her siparişte kampanyadan faydalanabilirsiniz. Sitede USB kablo, powerbank, kulaklık, şarj aleti, araç şarj cihazı gibi mobil aksesuarlar bulunuyor. Satın aldığınız ürünler sizin adresinize gönderilecek. Her sipariş başına bir powerbank ise Muğla’daki yangın bölgelerine ulaştırılacak. İhtiyacı olan kişilere teslim edilecek. Powerbank için ek ödeme yapmanız gerekmeyecek.

Mcdodo, bu kampanyadan bağımsız olarak bölgeye destek amacıyla powerbank, kablo benzeri çeşitli ürünler gönderdi ve dağıtımını yaptı. Siz de sipariş vererek yardım ulaştırabilirsiniz..

https://mcdodo.com.tr

Forumdaki Mcdodo ana konusu: https://forum.donanimhaber.com/mcdodo--146713126

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8541 kez okundu.
28 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mcdodo, yangın ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim