Anlık Bildirim

Meizu Watch'un tasarımı netleşti

Çinli teknoloji devi Meizu yakında ilk akıllı saatini piyasaya sürecek. Meizu Watch olarak adlandırılması beklenen cihazın tasarımını açığa çıkaran patent görselleri yayınlandı.

Meizu Watch'un tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın ortalarından bu yana Meizu'nun akıllı saat çıkarmayı planladığına dair söylentiler var. Son olarak şirketin seri üretime başladığı bildirilmişti.

Çin Ulusal Fikri Mülkiyet Ofisi'nin (CNIPA) veritabanında M007W model numaralı bir cihaz ortaya çıktı. Tahmin edebileceğiniz üzere Meizu Watch'tan bahsediyoruz.

Meizu Watch'un tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Yayınlanan patent görselleri akıllı saatin oldukça kalın çerçevelere sahip kare ekran taşıyacağını gösteriyor. Genel tasarım olarak Apple Watch'a benzediği söylenebilir.

Meizu 18 ile birlikte gelebilir

Meizu Watch'un AMOLED ekranla donatılması bekleniyor. Ayrıca kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü ve fiziksel aktivite takibi gibi standart özellikler sunacak.

Meizu Watch'un tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Akıllı saatin LTE bağlantısını destekleyeceği yönünde bilgiler mevcut. Ayrıca Flyme işletim sisteminin özel bir versiyonu olan Flyme For Watch yazılımı ile çalışacağı iddia ediliyor.

Meizu Watch'un tasarımı netleşti Tam Boyutta Gör

Meizu Watch'un çıkış tarihi henüz netleşmedi. Ancak akıllı saatin Meizu 18 serisi akıllı telefonlarla birlikte tanıtılabileceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim