Anlık Bildirim

OnePlus 9 Pro canlı olarak görüntülendi

Çinli OnePlus yeni amiral gemisi telefonlarını önümüzdeki Mart ayında tanıtmayı planlıyor. Lansman yaklaşırken Pro modelinin ön ve arka tasarımını gözler önüne seren yeni bir fotoğraf ortaya çıktı.

OnePlus 9 Pro canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör

OnePlus 9 serisinin lansman tarihi yaklaştıkça akıllı telefonlarla ilgili sızıntıların sayısı da artıyor. Bu kez Pro versiyonunu canlı olarak gösteren bir fotoğraf internete sızdırıldı.

Hatırlayacağınız üzere OnePlus 9 Pro'nun render görüntüleri daha önce OnLeaks tarafından yayınlanmıştı. Fotoğraftaki cihazın tasarım olarak render'larla bire bir uyuşması dikkat çekiyor.

Akıllı telefon ince çerçevelere sahip kavisli ekran taşıyor. Ön panelin sol üst köşesinde ise selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir delik olduğunu görüyoruz.

OnePlus 9 Pro canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör

Lansman Mart ayında

OnePlus 9 Pro'nun arka tarafında dört sensör ve bir LED flaş içeren dikdörtgen kamera ünitesi mevcut. Sızıntılara göre cihaz 48 megapiksel (Sony IMX689) ana kamerayla gelecek.

Akıllı telefonun QuadHD+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.8 inç boyutunda ekran taşıması bekleniyor. Ayrıca Snapdragon 888 işlemci, 12 GB RAM, 256 GB dahili depolama alanı ve 65W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pille donatılacağına yönelik bilgiler var.

OnePlus 9 ve 9 Pro'nun Mart ayında düzenlenecek etkinlikte tanıtılması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17762 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus 9 pro, fotoğraf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim