Anlık Bildirim

Microsoft'un 2 "Pink" telefonunun resimleri internete sızdı

Microsoft'un Pink projesi kapsamında CES 2010'da sergileyeceği iddia edilen 2 akıllı telefonunun ilk resimleri internete sızdı. Bir önceki haberimizde verdiğimiz 9to5 Mac sitesinin çizimleriyle birebir uyuşan yeni resimler cihazların sahip olacağı fiziksel özellikleriyle ilgili bizlere daha ayrıntılı bilgi veriyor.

Yakın zamana kadar PINK adı verilen tek bir mobil cihaz çıkartması beklenen Microsoft'un, “Turtle” ve “Pure” adı verilen iki ayrı telefon çıkartacağı, ancak cihazların üreticisinin Sharp olacağı konuşuluyor. Microsoft+ Sharp markalı olması beklenen iki cihazda fiziksel QWERTY klavyeye sahip olacak gibi gözüküyor. Turtle, tasarımıyla Palm Pre'i oldukça andırırken, Pure ise daha klasikleşmiş çizgilere sahip.

Turtle'ın ilk belirgin tasarımı hakkında bilgi veren 9to5 Mac sitesine göre Ocak ayında yapılacak olan tüketici elektroniği fuarı CES'de tanıtılması beklenen telefonların, Windows Mobile 7 işletim sisteminin desteklediği yüksek donanımlara sahip olması ve Microsoft'un mobil servislerini desteklemesi bekleniyor. Cihazların kullanıcıyla buluşmasının 2010 yılının sonunu bulabileceği konuşulanlar arasında.

Microsoft'un 2 'Pink' telefonunun resimleri internete sızdı

"Pure"

Microsoft'un 2 'Pink' telefonunun resimleri internete sızdı

"Turtle"

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim