Anlık Bildirim

Apple, 2022'de mini-LED ekranlı 11 inç iPad Pro'yu piyasaya sürecek

Apple analisti Ming-Chi Kuo, mini-LED ekran teknolojisinin önümüzdeki yıl 11 inç iPad Pro'ya geleceğini söyledi. İşte deneyimli analistin yatırımcılara yönelik yeni raporundaki detaylar.

mini-LED ekranlı 11 inç iPad Pro ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Apple, mini-LED ekranı ilk kez geçtiğimiz Nisan ayında piyasaya sürdüğü 12.9 inç iPad Pro'da sunmuştu. Söz konusu teknolojiyi daha küçük bir modelde görmek isteyenler beklemek zorunda kalacaklar. TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo yatırımcılara yönelik yeni raporunda bu konuyla ilgili bazı detaylar paylaştı.

Deneyimli analiste göre Apple, 2022 yılında mini-LED ekranlı 11 inç iPad Pro'yu piyasaya sürecek. Eğer 11 inç iPad Pro satın almayı planlıyorsanız mini-LED ekranlı modeli beklemeyi düşünebilirsiniz. Cupertinolu şirketin ayrıca 12.9 inç iPad Pro'nun yenilenmiş bir versiyonunu da hazırladığı söyleniyor. Muhtemelen tabletin işlemcisi güncellenecek.

mini-LED ekranlı 11 inç iPad Pro ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

mini-LED ekran MacBook Pro'lara geliyor

Gelecek yıl çıkış yapacak 11 inç ve 12.9 inç iPad Pro modellerinin Apple M2 işlemciyle güçlendirileceği bildiriliyor. Kuo, mini-LED ekranın 14 ve 16 inç MacBook Pro'larda da kullanılacağına inanıyor. Söz konusu dizüstü bilgisayarların seri üretimi muhtemelen bu yılın üçüncü çeyreğinde başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim