Anlık Bildirim

OnePlus yanlışlıkla Samsung Galaxy Note 20 Ultra'yı öven bir tweet attı

OnePlus Hindistan bölümü yanlışlıkla Galaxy Note 20 Ultra'nın S Pen yeteneklerini öven bir tweet paylaştı. Şirket yaptığı hatanın ardından Samsung'a ilginç bir teklifte bulundu.

OnePlus yanlışlıkla Samsung Galaxy Note 20 Ultra reklamı yaptı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon markaları yakında piyasaya sürecekleri veya mevcut ürünlerine yönelik ilgiyi artırmak için Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Kısa süre önce OnePlus'ın başına oldukça ilginç bir olay geldi.

Markanın Hindistan bölümü, amiral gemisi Samsung Galaxy Note 20 Ultra'nın S Pen yeteneklerini öven bir tweet paylaştı. Söz konusu gönderi birkaç saniye içinde silinse de internet kullanıcıları çoktan ekran görüntüsünü almıştı bile.

OnePlus yanlışlıkla Samsung Galaxy Note 20 Ultra reklamı yaptı Tam Boyutta Gör

Samsung'a benzer teklif

Muhtemelen her iki şirketin sosyal medya hesapları da aynı ajans tarafından yönetiliyor. Paylaşımı yapan çalışan tweet'i yayınlamadan önce hesabı değiştirmeyi unutmuş olmalı. OnePlus yaptığı hatayı fark ettikten sonra mizahi dilde yeni bir tweet paylaştı:

"Rica ederim @SamsungMobile. Nord 2 için "yanlışlıkla" bir tweet atmak istersen, bu bizim için sorun olmaz."

Bu arada OnePlus'ın Samsung'a yakında tanıtılacak OnePlus Nord 2 5G'nin reklamını yapmasını teklif ettiğini belirtelim. Yeni akıllı telefon 22 Temmuz'da resmiyet kazanacak. Cihaz AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 1200 işlemci, üçlü kamera sistemi ve OnePlus 9'a benzer bir tasarımla gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim