Anlık Bildirim

Monster Hunter filminin tanıtım fragmanı yayınlandı

Capcom'un başarılı serisi Monster hunter'ın film uyarlamasından nihayet bir hayat belirtisi geldi. Filmin Aralık ayında gösterime gireceğini söyleyen bir fragman yayınlandı.

Monster Hunter filminin tanıtım fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Capcom’un popüler serisi Monster Hunter’ın film uyarlamasına ait tanıtım fragmanı yayınlandı. Oldukça uzun bir süredir sesi soluğu çıkmayan uyarlamaya ait kısa fragman, bizleri savaşın tam ortasına götürüyor.

“Büyük bir şey yaklaşıyor” sloganının yer aldığı fragman, filmin Aralık ayında sadece sinemalarda gösterime gireceğini söylemekte. Dünya çapında birçok sinema salonunun kapılarını kapattığı bu günlerde, yapımcıların bu iddiasına biraz temkinli yaklaşmak gerekebilir. Daha önce, filmin ilk gösterim tarihinin 4 Eylül olarak duyurulduğunu ancak pandemi süreciyle birlikte bu tarihin Aralık ayına ötelendiğini hatırlatmakta fayda var.

Resident Evil filmlerinden tanıdığımız Paul W.S. Anderson’ın yönetmenlik koltuğunda aktris Milla Jovovich’in ise başrolde yer alacağı uyarlamada Hellboy, Blade II ve Sons Of anarchy’den tanıdığımız Ron Perlman ve müzisyen/aktör T.I Harris de yer alacak.

Şubat ayında yayınlanan Monster Hunter posterlerinde gördüğümüz devasa silahlar ise ne yazık ki fragmanda yer almıyor. Anlaşılan yapımcılar, filmin heyecanını fazla kaçırmak istememiş.

İçimizin iyice sıkıldığı pandemi döneminde, kafamızı meşgul etmeyecek eğlencelik bir film iyi gelecektir. Monster Hunter serisinin son oyunu Monster Hunter World, 11 milyonun üzerinde kopya satmış ve çok olumlu inceleme sonuçları almıştı. Aşağıda Monster Hunter tanıtım filminin fragmanını izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9732 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
monster hunter filmi, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim