Anlık Bildirim

Motorola’nın yeni etkinliği duyuruldu: Edge 50 Ultra için geri sayım başladı

Akıllı telefon pazarında varlığına devam eden Motorola, yeni amiral gemisi telefonu için tarih verdi. Görünüşe göre Motorola Edge 50 Ultra, önümüzdeki hafta tanıtılacak.
Motorola Edge 50 Ultra etkinliği Tam Boyutta Gör
Bir zamanlar cep telefonu pazarının liderlerinden olan Motorola, dikkat çekici akıllı telefonları ile mobil teknoloji pazarında rekabet etmeye devam ediyor. Firmanın ürünleri her ne kadar Samsung ve Apple kadar popüler olmasa da Motorola, üst seviye ürünler tanıtmaya devam ediyor. Şirketin en yeni telefonu olması beklenen Edge 50 Ultra için tarih verildi.

Motorola Edge 50 Ultra, 16 Nisan’da tanıtılacak

Motorola, X platformu üzerinde yeni etkinliğini duyurdu. Bu gönderiye göre firma, 16 Nisan’da düzenlenecek etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Edge ailesi olarak tanımlandırılan yeni cihazlar arasında Motorola Edge 50 Ultra’nın olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bazı iddialara göre firma, bu etkinlikte yeni kablosuz kulaklığını da tanıtacak.

Gönderiden anlaşılacağı üzere Motorola Edge 50 Ultra, üçlü kamera sistemine yer verecek ve 120W kablolu şarj desteği sunacak. Ayrıca gönderi, cihazın tasarımın bir hayli iddialı olacağına da işaret ediyor. 16 Nisan’da detaylanacak yeni Edge ailesi, muhtemelen önümüzdeki haftalarda satışa sunulacaktır.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim