Anlık Bildirim

NBA 2K22 oyuncularının reytingleri belli oldu: Zirvede yine LeBron James!

NBA 2K'nın yeni oyunu NBA 2K22'den yeni görseller geldi. Bu görseller ile birlikte de NBA 2K22'deki en güçlü 10 oyuncu dahil birçok oyuncunun reytingleri belli oldu.

NBA 2K22 oyuncularının güçleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını 2K'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Visual Concepts'in yaptığı NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K22'den yeni görseller paylaşıldı. Paylaşılan görseller ile birlikte de öne çıkan birçok oyuncunun reytingi belli oldu.

Reytingleri belli olan oyunculara baktığımızda zirvede her zamanki gibi LeBron James'i görüyoruz. Ardından da sırayla Kevin Durant, Giannis Antetokounmpo ve Stephen Curry geliyor. İlk 4 oyuncunun tamamı 96 reytinge sahip.

En yüksek reytinge sahip 10 oyuncu dışında "En İyi Şutörler" gibi birçok reyting de paylaşılmış durumda. Smaç konusunda ilk sırada Zion Williamson varken, şut konusunda da en iyisi tahmin edebileceğiniz gibi Stephen Curry. Şu ana kadar paylaşılan tüm reytingleri aşağıdaki galeri kısmında bulabilirsiniz.

NBA 2K22, 10 Eylül'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, PC ve Switch için çıkış yapacak. Oyunun Steam sürümü 429,00 TL. Konsol fiyatları ne yazık ki henüz belli olmadı.

NBA 2K22 Oyuncu Reytingleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim