Anlık Bildirim

Epic Games, mağazadaki oyunların sayısını arttıracak yeni bir sistemin betasını başlattı!

Epic Games'in "Kendi Kendine Yayınlama" başlığı altında kapalı betaya başlayan yeni sisteminde, geliştiriciler kendi oyunlarını direkt olarak Epic Games üzerinden yayınlayabilecek.

Epic Games, mağazayı geliştiriciler için kolaylaştırıyor Tam Boyutta Gör

Dijital oyun platformu dediğimiz zaman şüphesiz uzun yıllardır akla gelen ilk isim Steam'de ancak Epic Games yaptığı son hamlelerle kesinlikle kendinden bahsettirmeyi başardı. Dün akşam saatlerinde yaptığı son hamleyle de mağazasını biraz daha geliştirmiş oldu.

"Kendi Kendine Yayınlama" başlığı altında başlayan bu yeni sistemde geliştiriciler oyunlarını kendisi yayınlayabilecek ve fiyatı gibi birçok şeyi kendisi belirleyebilecek. Steam de daha öncesinde buna benzer bir sistem olan Steam Direct'i yayınlamıştı ancak oyunlar için yapılan kalite kontrol testi zayıflayınca oyuncular sürekli kalitesiz oyunları gördüğü için şikayet etmişti. Steam ise bu sorunu mağazanın algoritmasını değiştirerek düzeltmişti.

Epic Games'in yeni sistemi şu anda kapalı beta sürecinde. Epic Games'in bu yeni sistem ile ilgili paylaştığı detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Epic Games Store'da Kendi Kendine Yayınlama Detayları

Çeşitli ve yeni Epic Games Store kendi kendine yayınlama araçlarının kapalı betasına katılmak için kayıtlar şimdi açıldı! Bu yeni araçlar geliştiricilerin Epic Games Store'da kendi ürün sayfalarını, başarılarını, ücretlendirmelerini, tekliflerini oluşturmasını ve platforma derlemeler ile güncellemeleri yüklemesini kolaylaştırıyor.

Eğer bir geliştiriciysen ve oyununu Epic Games Store'a ve onun aylık 58 milyon aktif kullanıcısına sunmak istiyorsan buradan kaydolarak içeriğini kapalı beta için incelemeye gönderebilirsin. Bugüne kadar, şu anda mevcut olan 650'den fazla oyun ve uygulamanın yayınlanması için yalnızca Epic dâhili ekibinin onayından geçen, manuel bir sürece sahiptik. Bu yeni kendi kendine yayınlama araçlarıyla Epic Games Store'un oyun ve uygulamalar kütüphanesi hiç olmadığı kadar hızlı büyüyecek.

Bu yeni süreci yayına sokmaktan ve kapalı beta boyunca araç setini geliştirici geri bildirimleriyle stres testine maruz bırakmaktan heyecan duyuyoruz. Buraya tıklayarak Sıkça Sorulan Sorular bölümüne ulaşabilrsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim