Anlık Bildirim

Bulmaca macera oyunu Neighbours back From Hell, iOS ve Android için çıktı

Daha öncesinde PC için de çıkış yapmış olan Neighbours back From Hell, iOS ve Android cihazlar için çıkışını gerçekleştirdi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Neighbours back From Hell, iOS ve Android için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını HandyGames'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Farbworks'ün yaptığı bulmaca macera oyunu Neighbours back From Hell, mobil cihazlar için çıktı.

Daha öncesinde PlayStation 4, Nintendo Switch ve Xbox One için çıkış yapmış olan Neighbours back From Hell, şu anda App Store ve Google Play üzerinden erişilebilir durumda. Oyun, iOS'ta 46 TL, Google Play'de ise 19,99 TL.

Oyunun mağaza sayfalarını, detaylarını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Neighbours back From Hell Detayları

"Schadenfreude" kelimesinin, bir başkasının talihsizliğinden mutlu olma kavramı olarak tanımlanan Almanca bir kelime olduğunu biliyor muydunuz? Bu kavram, Neighbours back From Hell'in ana fikrini oluşturmaktadır. Seyirciyi eğlendirmek ve izleyici sayılarını yüksek tutmak için huysuz komşunuza giderek sürekli çirkin şakalar yapmanızı konu alan bir dizi. 2000'lerin başında TV'deki eğlence şovlarından ilham alan bu fantezide kötü olmak çok güzel bir duygu!

Neighbours From Hell'in intikamcı yıldız kahramanı Woody olarak, hayali ama çok uygun bir şekilde adlandırılmış TV şovunun 1. ve 2. Sezonlarında ardı arkası kesilmeyen şakalar yapacaksınız. Yaramazlıklarınızı, kötü komşunuzun evinden, Çin, Hindistan ve Meksika'ya götürün ve tatilinin cehenneme döndüğünden emin olun. Hazır iş başındasınız, annesini ve yanınadaki diğer kişileri dahil edebilecekken, maskaralıklarınızı neden sadece komşunuzla sınırlayasınız ki? Ne yapmaya karar verirseniz verin, güvenilir kamera ekibiniz tam orada olacak ve tüm aksiyonu dikkatle izleyecektir. Çarpık yaratıcılığınızın özgürce akmasına izin verebilir ve komşunuzun öfkesini çaresizlik içinde izleyebilirsiniz. Sadece komşunuza veya arkadaşlarına yakalanmamaya dikkat edin, yoksa hem çok sağlam pataklanırsınız hem de TV şovunuz yayından kaldırılır. Öte yandan iyi performans gösterirseniz, komşunuzun hayatında daha fazla kargaşa ve kaos yaratarak reytingleri artırabilir ve prestijli ödüller kazanabilirsiniz.

Neighbours From Hell 1 & 2 Tek bir pakette yeniden düzenlendi: Komşunuzun evinde, bir yolcu gemisinde ve dünyanın dört bir yanındaki farklı tatil noktalarında geçen 28 bölüm

  • Tüm grafikler Full HD olarak yendilendi
  • Daha akıcı bir deneyim için tüm animasyonların kare hızı iki katına çıkarıldı
  • Mükemmel pusular kurmak için gizlilik, beceri ve stilinizi birleştirin
  • Kullanımı kolay arayüz ve kontroller
  • Mükemmel çizgi film tarzı grafikler
  • Büyük grup müzikleri

Neighbours back From Hell Neighbours back From Hell Neighbours back From Hell Neighbours back From Hell Games $4.99 3,1 GB

Neighbours back From Hell Neighbours back From Hell Neighbours back From Hell Neighbours back From Hell HandyGames Bulmaca

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim