Anlık Bildirim

5.000 mAh batarya ile gelecek Nokia C20 Plus'ın tanıtım tarihi belli oldu

Akıllı telefon üreticisi, yeni bir bütçe dostu telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Nokia C20 Plus, 28nm Unisoc SC9863A yonga seti tarafından desteklenecek.

Nokia C20 Plus, 11 Haziran'da tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Nokia, yeni bir giriş seviye akıllı telefonu tanıtmak için hazırlanıyor. Nisan ayının ilk günlerinde tanıtılan Nokia C20'nin devamı niteliğinde olacak telefonun lansman tarihi şirket tarafından açıklandı. Nokia C20 Plus, 11 Haziran'da yapılacak etkinlikle piyasaya sürülecek.

Nokia C20 Plus neler sunacak?

Nokia, C serisi altında yeni bir bütçe dostu telefonunun lansmanını bu ayın ilk yarısında gerçekleştireceğini paylaştığı bir posterle duyurdu. Şirket, posterde yaklaşan Nokia C20 Plus'ın bir görseline de yer verdi. Cihaz, dairesel bir alan içerisinde ikili kamera kurulumuna sahip olacak.

Cihaz daha önce TA-1388 model numarasıyla bazı sertifikasyon platformlarında görüntülendi. Telefon, 4 adet 1.60 GHz ve 4 adet 1.2 GHz saat hızına sahip sekiz çekirdekli 28nm Unisoc SC9863A yonga setinden güç alacak ve 3GB RAM'e sahip olacak.

Android 11'i çalıştıracak olan Nokia C20 Plus, daha önce orta çıkarılan sızıntı bilgilere göre 5.000 mAh batarya ile gelecek. Cihazın parmak izi okuyucuya sahip olması beklenmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim