Anlık Bildirim

Lansmanı yaklaşmakta olan Oppo A16, 5.000 mAh batarya ile gelecek

Oppo'nun giriş seviye akıllı telefon serisine yeni bir üye daha eklenecek. Oppo A16 olarak adlandırılacak olan telefona dair ilk detaylar, yer aldığı sertifikasyon platformları sayesinde ortaya çıktı.

Oppo A16'ya dair ilk detaylar belli oldu Tam Boyutta Gör

Oppo'nun yaklaşmakta olan akıllı telefonu Oppo A16, çeşitli sertifikasyon platformlarında geçtikten sonra son olarak FCC'de görüldü. Cihazın sertifika listelerinde yer almasıyla telefona dair bazı ayrıntılar da ortaya çıkmış oldu.

5.000 mAh batarya ile gelecek

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Oppo A15 ve A15s'in halefi olacak akıllı telefon, 163,78 x 75,62 mm boyutlarına sahip olacak. Ortaya koyulan bir görselde telefonun arka panelinin şeması da yer aldı. Oppo A16, dikdörtgen şeklinde bir arka kamera modülü ile gelecek ve 10W şarj destekli 5.000 mAh batarya bulunduracak.

Telefon, Android 11 tabanlı ColorOS 11.1'i çalıştıracak. Bağlantı tarafında ise çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth ve 4G LTE yer alacak.

Bütçe dostu bir fiyat etiketi ile piyasaya sürüleceği düşünülen Oppo A16'nın bir MediaTek yonga setinden güç alması bekleniyor. Bu yılın ikinci yarısında tanıtılması muhtemel telefona dair diğer ayrıtılar şu an için bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim