Anlık Bildirim

Nokia'nın en ucuz 5G özellikli akıllı telefonu ortaya çıktı

Önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi planlanan Nokia G50 5G'nin kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Aktarılan bilgilere göre cihaz şirketin en uygun fiyatlı 5G akıllı telefonu olarak gelecek.

Nokia G50 5G'nin görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Nokia, 5G bağlantısını destekleyen en uygun fiyatlı akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Nokia G50 5G adı altında pazara giriş yapması beklenen cihazın tasarımı ve bazı özellikleri netleşti.

Nokia Mobile Fransa'nın Instagram hesabından yayınlanan tanıtım videosu, cihazın inanılmaz pil ömrü sunacağını ve beşinci nesil ağları destekleyeceğini doğruluyor. Akıllı telefonda 48 megapiksellik kamera yer alacak.

Şirket, Nokia G50 5G'nin mavi ve turuncu renklerde geleceğini onayladı. Cihazın ön tarafında selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir çentik olacak. Arka tarafında ise üç görüntü sensörü ve LED flaşla donatılmış dairesel kamera ünitesi göreceğiz.

Nokia G50 5G'nin görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yeni James Bond filmi ile çıkış yapabilir

Daha önce Nokia G50 5G'nin Snapdragon 480 5G yonga setinden güç alacağı bildirilmişti. Akıllı telefon 4 GB RAM + 64 GB depolama alanı ve 4 GB RAM + 128 GB depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. İşletim sistemi Android 11 olacak.

Nokia Mobile, 28 Eylül'de vizyona girmesi planlanan James Bond filmi No Time to Die'ın (Ölmek İçin Zaman Yok) resmi ortağı. Nokia G50 5G'nin de filmle aynı dönem piyasaya çıkma ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim