Anlık Bildirim

OnePlus Buds Pro 2 Android 13’ün uzamsal ses teknolojisini destekleyecek

Google’ın Android 13 ile tanıttığı kafa takipli uzamsal ses desteği, şimdilik herhangi bir cihaz tarafından desteklenmiyor ancak OnePlus, Buds Pro 2’nin bu teknolojiyi destekleyeceğini duyurdu.
OnePlus Buds Pro 2 uzamsal ses teknolojisini destekleyecek Tam Boyutta Gör
Uzamsal ses teknolojilerinin yaygınlaşması ile Google, Android 13 işletim sistemine yerel uzamsal ses teknolojisi desteği ekledi. Firma, işletim sistemi için yerel destek eklese de şu an herhangi bir cihaz, Android 13’ün uzamsal ses teknolojisini desteklemiyor. Google, Pixel Buds Pro’nun yazılım güncellemesi ile bu özelliğe kavuşacağını açıklasa da güncelleme henüz yayınlanmadı. Ancak OnePlus, Buds Pro 2’nin bu teknolojiyi destekleyeceğini duyurdu.

OnePlus Buds Pro 2, 7 Şubat’ta tanıtılacak

OnePlus Buds Pro 2, Çin’de tanıtılsa da cihaz küresel olarak henüz tanıtılmadı. OnePlus 11 serisi ile beraber 7 Şubat’ta küresel olarak tanıtılacak cihaz Google’ın uzamsal ses teknolojisini destekleyecek. Yaptığı basın açıklamasında şirket, OnePlus Buds Pro 2'nin Google'ın Android 13 için geliştirdiği özel mekansal ses özelliğini benimseyen ilk kablosuz kulaklıkları arasında olacağını söyledi. Şirket, bu özelliği kullanıcılara getirmek ve uzamsal sesi optimize etmek için Google ile birlikte çalıştığını da belirtti. 

OnePlus Buds Pro 2 uzamsal ses teknolojisini destekleyecek Tam Boyutta Gör
OnePlus Buds Pro 2; ivmeölçer ve jiroskop sensörlerinin yanı sıra özel kafa takibi algoritmaları kullanarak uzamsal sesi destekleyecek. Ayrıca cihaz, Android’in Fast Pair özelliğine de destek sunacak böylece desteklenen cihazlar ile kolayca eşleştirilebilecek. 48db’e kadar aktif gürültü engelleme özelliği sunacak ve tek şarjda 39 saat kullanım sunacak olan Buds Pro 2, önümüzdeki haftalarda tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim