Anlık Bildirim

OnePlus Nord N20 5G'nin tasarımı ortaya çıktı: iPhone 13'e benzeyecek

Çinli teknoloji devi OnePlus yakında Nord N10'un devam modelini çıkaracak. OnePlus Nord N20 5G'nin iPhone 12 ve iPhone 13'ün ruhunu yansıtan bir tasarıma sahip olacağı ortaya çıktı.

OnePlus Nord N20 5G'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus geçen yıl satışa sunduğu Nord N10'un yerini alacak orta sınıf Nord N20 5G akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. OnLeaks olarak bilinen ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer akıllı telefonun yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Paylaşılan render'lar cihazın tasarımı hakkında net bir fikir veriyor.

OnePlus Nord N20 5G'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Görünüşe bakılırsa OnePlus Nord N20 5G, iPhone 12 ve iPhone 13'ün ruhunu yansıtacak şekilde düz kenarlara sahip bir gövdeyle karşımıza çıkacak. Güç tuşu ve ses açma-kapama düğmelerinin bile en yeni iPhone'lardakilerle neredeyse aynı yerde bulunması dikkat çekiyor. Cihazın alt kısmında USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi, mikrofon ve hoparlör var.

OnePlus Nord N20 5G'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Arka panel ve ekran farklı

Arka panel ve ekran ise Apple'ın akıllı telefonlarından farklı. Görüntüler, OnePlus Nord N20 5G'nin sol üst köşesinde selfie kamerası için delik bulunan düz bir ekran taşıyacağını gösteriyor. Arka tarafta birbirinden bağımsız üç kamera ve bir LED flaş ünitesine yer verildiğini görüyoruz.

OnePlus Nord N20 5G'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Söylentilere göre Nord N20 5G, Snapdragon 695 5G yonga setiyle gelecek. Cihaz AMOLED ekran, 48 megapiksel ana kamera ve 16 megapiksel selfie kamerası ile donatılacak. Akıllı telefonun diğer özellikleri hala bilinmiyor. OnePlus, Nord N20 5G'yi bu yılın sonundan önce veya bir sonraki yılın başlarında piyasaya sürebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim