Anlık Bildirim

Oppo A16'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı: İşte cihazın temel özellikleri

Oppo geçen yıl Ekim ayında piyasaya sürdüğü Oppo A15'in devam modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Oppo A16 isimli cihazın yeni görüntüleri ve bazı teknik özellikleri açığa çıktı.

Oppo A16'nın tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Oppo, geçen yıl piyasaya sürdüğü Oppo A15'in yerini alacak yeni bir A serisi telefon üzerinde çalışıyor. Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarındna biri olan Evan Blass, Oppo A16 olarak adlandırılan modelin görüntülerini yayınladı.

Yeni görseller akıllı telefonun tasarımını gözler önüne sererken aynı zamanda siyah, mavi ve bej renk seçenekleriyle sunulacağını gösteriyor. Ön yüzünde damla çentikli ekran kullanılan cihazın, arka panelinde ise üçlü kamera sistemine yer verilmiş durumda.

Oppo A16'nın tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Oppo A16 özellikleri

Evan Blass tarafından paylaşılan görseller Oppo A16'nın MediaTek Helio G35 yonga seti ve 5.000 mAh pil ile geleceğini gösteriyor. Daha önceki raporlar akıllı telefonun 4 GB RAM'e sahip olacağını ve kutudan Android 11 tabanlı ColorOS UI arayüzü ile çıkacağını onaylamıştı.

Oppo A16, geçen ay FCC sertifikasyon sitesinde görüldü. Bu sayede cihazdaki 5.000 mAh'lik pilin sadece 10W şarj desteği sunacağını öğrendik. Liste ayrıca akıllı telefonun çift bantlı Wi-Fi, 4G LTE ve Bluetooth gibi bağlantı özellikleriyle donatıldığını da ortaya koydu.

Oppo A16'nın tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Oppo yeni akıllı telefonunu ne zaman tanıtacağını henüz açıklamadı. Ayrıca fiyat etiketi ve konfigürasyon seçeneklerine dair bir bilgi de yok. Büyük ihtimalle Oppo A16 bu ay içerisinde resmiyet kazanacak. Böylelikle cihazla ilgili merak edilen diğer tüm detayları öğrenmiş olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim