Anlık Bildirim

Oppo Band Style tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Çinli teknoloji şirketi Oppo, uluslararası pazar için tasarladığı yeni akıllı bilekliğini tanıttı. Oppo Band Style olarak adlandırılan model 23 Mart itibarıyla satışa sunulacak.

Oppo Band Style tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Oppo dün düzenlediği etkinlikte sadece F19 Pro ve F19 Pro+ akıllı telefonlarını tanıtmakla kalmadı aynı zamanda yeni bir akıllı bileklik de duyurdu. Oppo Band Style olarak adlandırılan model Çin dışına NFC özelliğinden yoksun şekilde çıkıyor.

Cihaz 1.1 inç renkli AMOLED ekrana sahip. Aynı zamanda 50 metreye kadar su geçirmezlik sunuyor. Oppo, kullanıcıların akıllı bileklikle yüzebileceğini belirtti. Uluslararası pazarda piyasaya sürülecek akıllı bileklikte NFC modülü bulunmuyor.

Oppo Band Style tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Oppo Band Style kalp atış hızı monitörü, kandaki oksijen seviyesini ölçen Sp02 sensörü ve 12 egzersiz moduyla donatıldı. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 100 mAh'lik pilinden alan cihaz 12 güne kadar şarj ömrü vaat ediyor.

Oppo Band Style tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Akıllı bileklik Android 6.0 Marshmallow ve daha yeni işletim sistemiyle çalışan cihazlarla uyumlu. Çinli şirkete göre iPhone ve iPad desteği Nisan ayı itibarıyla sunulacak. 23 Mart'ta satışa çıkacak Oppo Band Style'ın fiyat etiketi 41 dolar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim