Anlık Bildirim

Oppo Reno 6 Lite'ın tasarımı ortaya çıktı: İşte ilk görüntüleri

Oppo'nun Reno 6 serisini "Lite" modeli ile tamamlaması bekleniyor. Evan Blass önümüzdeki aylarda çıkış yapacak akıllı telefonun ilk görüntülerini paylaştı.      

Oppo Reno 6 Lite'ın tasarımı ortaya çıktı: İşte ilk görüntüleri Tam Boyutta Gör

Oppo'nun Reno 6 serisi kapsamında yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlandığı zaten biliniyordu. Çinli üretici önümüzdeki aylarda Avrupa pazarı için Oppo Reno 6 Lite modelini piyasaya sürecek. Bir süredir söylentileri ile gündemi meşgul eden cihazla ilgili yeni bir sızıntı var.

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass, Oppo Reno 6 Lite'ın tasarımını gözler önüne seren ilk görüntüleri paylaştı. Yayınlanan basın görselleri cihazın delikli ekranla geleceğini gösteriyor. Selfie kamerası yine ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş durumda.

Oppo Reno 6 Lite Özellikleri

Akıllı telefonun arka panelinde 48 megapiksel ana sensör içeren üçlü kamera sistemi bulunuyor. Sağ alt köşede "Oppo" yazısı var. Genel olarak cihazın oldukça sade ama şık göründüğünü söyleyebiliriz. Parmak izi tarayıcısı ise ekrana gömülü olacak.

Oppo Reno 6 Lite'ın donanım açısından Oppo F19 ile benzer özelliklere sahip olması bekleniyor. Cihaz ile ilgili olarak FHD+ çözünürlükte 6.43 inç AMOLED ekran, Snapdragon 662 işlemci, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve Android 11 işletim sistemi konuşuluyor.

Akıllı telefon 48 + 2 + 2 megapiksel üçlü arka kamera sitemi ve 16 megapiksel selfie kamerası ile gelecek. Ayrıca 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pille donatılacağı bildiriliyor. Oppo'nun cihazı ne zaman tanıtmayı planladığı konusunda ise net bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim