Anlık Bildirim

OPPO Reno5'in Marvel temalı versiyonu OPPO Reno5 Marvel Edition duyuruldu

OPPO'nun son telefonlarından olan OPPO Reno5'in Marvel evreni ile birleştiği ve yeni bir tasarıma kavuştuğu OPPO Reno5 Marvel Edition duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

OPPO Reno5 Marvel Edition duyuruldu Tam Boyutta Gör

Eğlence sektörünün son dönemlerde en popüler markalarından birisi haline gelen Marvel, artık hayatımızın her alanında karşımıza çıkmaya başladı diyebiliriz rahatlıkla. Bu cümleyi destekler nitelikte de OPPO'dan bir hamle geldi. OPPO Reno5'in Marvel evreni ile birleştiği ve yeni bir tasarıma kavuştuğu OPPO Reno5 Marvel Edition geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

OPPO Reno5 Marvel Edition'a baktığımızda telefonun kutusu dahil her ürünün Marvel teması ile tasarlandığını görebiliyoruz. Özellikle telefonun arka yüzeyindeki dokulu kaplama, The Avengers kahramanları tarafından giyilen yüksek teknoloji ürünü kıyafetleri anımsatıyor. Marvel Edition'ın elektro kaplama işlemiyle üretilen gümüş renkli yan kısımlarındaki orta siyah çizgi, lazer aşındırma yöntemiyle oluşturuldu. Düğmenin etrafındaki kırmızı kısım, akıllı telefonun Marvel hayranları tarafından her açıdan kolayca tanınmasını sağlıyor. Akıllı telefonun ön bölümünde, kullanıcılara net ve sürükleyici bir izleme deneyimi sağlayan 6,4 inç genişliğinde 90Hz yenileme hızında AMOLED bir ekran yer alıyor.

Açılış Animasyonu da Marvel Temalı

Telefonun yalnızca aksesurları ve dış görünüşü değil, içerisinde de Marvel temalı bazı yenilikler bizleri karşılıyor. Özellikle telefonun açılış animasyonunda direkt olarak Avengers logosuyla karşılaşacaklar. Telefonunuzu şarj ettiğinizde ise ekranın üst kısmında beliren şarj durumu, Iron Man'in ışık halkalarının animasyonuyla gösteriliyor. OPPO Reno5 Marvel Edition en yeni ColorOS 11.1 sürümüyle geliyor ancak kullanıcı arayüzü, Marvel Evreni'nden öğelerle tamamen özelleştirilmiş özel tasarım detayları da içeriyor. Ayrıca, ana ekranda yer alan orijinal OPPO uygulamalarının simgeleri, Marvel Evreni'ndeki çeşitli kahramanlar veya ilgili öğelerle değiştirilmiş durumda.

OPPO Marvel Edition'ın Türkiye'deki tavsiye edilen satış fiyatı 5.299 TL. Ürüne ait görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

OPPO Reno5 Marvel Edition'dan Görüntüler

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim