Anlık Bildirim

Yerli oyun geliştiriciden rekor! Bus Simulator: Ultimate 250 milyon indirmeyi geçerek rekor kırdı

Geliştiriciliğini yerli oyun stüdyosu Zuuks Games'in yaptığı mobil simülasyon oyunu Otobüs Simulator: Ultimate, 250 milyon indirmeyi geride bırakarak rekor kırdı.

Otobüs Simulator: Ultimate rekor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiricliğini yerli oyun stüdyosu Zuuks Games'in yaptığı Otobüs Simulator: Ultimate'ten bizleri sevindiren bir rekor geldi.

En Çok İndirilen Mobil Simülasyon Oyunu

Geçtiğimiz saatlerde stüdyonun yağtığı açıklamaya göre Bus Simulator: Ultimate, 250 milyon indirmeyi geride bıraktı. Bu da onu en çok inidirilen mobil simülasyon oyunu konumuna getirdi. Kendisine en yakın rakibine ise 50 milyon fark atarak bu unvanı elde etmiş oldu. Ayrıca oyun geçtiğimiz günlerde App Store tarafından da “günün oyunu” olarak tüm kullanıcılara tavsiye edidi. 

Zuuks Games, bugün toplamda 500 milyondan fazla indirme sayısı ve aylık 95 milyon aktif oyuncusuyla başta Türkiye ve Avrupa olmak üzere dünyanın farklı bölgelerindeki oyunseverleri bir araya getiriyor. Bus Simulator: Ultimate’in yanı sıra, yayındaki 20'den fazla oyunuyla da öne çıkan şirket, Truck Simulator: Ultimate adlı yeni oyununu da bu ay piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

Bus Simulator : Ultimate Bus Simulator : Ultimate Bus Simulator : Ultimate Bus Simulator : Ultimate Games Ücretsiz 1,8 GB

Otobüs Simulator : Ultimate Otobüs Simulator : Ultimate Otobüs Simulator : Ultimate Otobüs Simulator : Ultimate Zuuks Games Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim