Anlık Bildirim

Philips Xenium X830; Bekleme süresiyle öne çıkan dokunmatik ekranlı telefon

Philips Xenium X830; Bekleme süresiyle öne çıkan dokunmatik ekranlı telefon

Philips dokunmatik ekranlı yeni telefonunu kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Xenium X830 olarak isimlendirilen yeni modele ilişkin detay ve görseller gün ışığına çıktı. Kendi segmentinde giriş seviyesine konumlandırılması beklenen dokunmatik ekranlı yeni telefon, 1.5 aya varan bekleme süresiyle Philips'in bu konudaki iddiasını bir kez daha gözler önüne seriyor. Dört bant GSM desteği sunan ve GPSRS / EDGE bağlantılarını gerçekleştirebilen Xenium X830, 1.5 aylık bekleme süresinin yanında 10 saat kadar konuşma süresi sunabiliyor.

Ekran boyutu 3-inç olan ve 320 x 240 piksel çözünürlüğünü destekleyen Xenium X830, otofokus özellikli 5 megapiksek kamera ile donatılmış. Dahili bellek kapasitesi 47MB olan telefon, yüksek depolama kapasitesine ihtiyaö duyanlar için 8GB'a kadar microSDHC bellek kartı desteği de sunuyor. Çoklu ortam özellikleri arasında RDS özellikli FM radyo alıcısı, entegre müzik ve video oynatıcısı gibi detaylarla öne çıkan Philips Xenium X830, Bluetooth uyumlu kulaklıklarla da kullanılabilecek.

Özellikle 1.5 aya varan bekleme süresiyle öne çıkacak gibi görünen Philips Xenium X830'un ne zaman ve hangi fiyat seviyesinden satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

Philips Xenium X830; Bekleme süresiyle öne çıkan dokunmatik ekranlı telefon

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
57726 kez okundu.
18 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
philips, telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim